30 листопада, 2017

А що особисто для вас осінь?

Осінь - унікальна пора року, після бурхливого літнього зростання розвиток рослин сповільнюється і відчуваючи швидке наближення холодної зими, вони віддають природі і людині всю свою пишність і неповторну красу.
Зелене листя літніх дерев перетворюється до невпізнання, невідомо звідки в ній беруться всі відтінки жовтого і червоного, політ такого листя, що поволі обпадає з осінніх дерев можна спостерігати годинами. Покриваючи поступово всю землю навколо дерев, осіннє листя утворює на ній різноколірний килим, гуляти по якому одне задоволення.
Та ми й не помітили як раптом в одну мить 3 місяці осені минули! Сьогодні вже 30 листопада, а що це означає? Те що завтра зима витіснить осінь, всі люди будуть одягати зручні, теплі рукавички, замотуватися в ковдри и пити гарячій шоколад біля вогнища. Для когось момент вступу зими у свої володіння характеризується з наближенням Нового року, зі снігом і прогулянками на ковзанах. Всі ми різні, але можно сказати без вагань, кожен любить зиму. Та можливо якось по своєму!

Немає коментарів:

Дописати коментар